Skip to content

Konverzacijski kurs francuskog jezika

Gramatika , čitanje, pisanje i govor na engleskom jeziku

KONVERZACIJSKI KURS FRANCUSKOG JEZIKA

Ukoliko imate postojeće predznanje opšteg francuskog jezika ali i jezičke barijere kada je konverzacija u pitanju, za Vas smo pripremili online konverzacijski kurs francuskog jezika s tematikom koja se prilagođava potrebama polaznika. Naši predavači Vas usmjeravaju kako znanje francuskog jezika upotrijebiti u raznim svakodnevnim situacijama, na moderan ali i zabavan način.

Online nastava omogućava Vam učenje francuskog jezika neovisno o tome gdje se trenutno nalazite, a time pruža uštedu vremena, koje nam je svima veoma bitno. Pristup profesora i odnos prema polaznicima jednak je kao u učionici, a nudimo Vam interaktivnu nastavu s posebnim naglaskom na komunikaciju na francuskom jeziku.


Uz Školu Barbados naučite:

-kako se sporazumijevati na francuskom jeziku sa više samopouzdanja

-proširiti vokabular s kojim se možete svakodnevno susresti

-aktivno slušanje  sagovornika, iniciranje i završetak razgovora

 

Bilo da odaberete opciju grupne ili individualne nastave, potrudit ćemo se da Vas već od prvog časa uvedemo u čari konverzacije na francuskom jeziku. Za Vas ćemo odabrati najbolje nastavne materijale, a možete se prijaviti i na besplatan demo čas na kojem možete ne samo testirati postojeće predznanje nego se raspitati o svemu ostalom što Vas interesuje i uvjeriti se u kvalitet koji nudimo.

Besplatan čas

Popunite formular i upišite se na prvi besplatni čas