Skip to content

Kurs francuskog jezika za djecu

Gramatika , čitanje, pisanje i govor na engleskom jeziku

KURS FRANCUSKOG JEZIKA ZA DJECU

Škola stranih jezika Barbados za najmlađe polaznike ima u ponudi i kurs francuskog jezika za djecu. Ukoliko želite da Vaše dijete s lakoćom usvoji osnove jednog od najljepših jezika svijeta, prepustite se našem sigurnom okruženju i stručnim predavačima.

Uz jasne i pregledne lekcije, razumljiva objašnjenja i razne vježbe za brzo i lako usvajanje osnovnog vokabulara, priuštite Vašem djetetu iskustvo otkrivanja novog jezika. Naš cilj je najmlađe polaznike podučiti ne samo osnovama francuskog jezika nego im približiti i bogatu francusku kulturu i civilizaciju.

U ponudi su individualni i grupni kursevi za djecu, uz održavanje nastave u učionicama, online ili kombinovano. U svakom slučaju, naš tim se prilagođava potrebama i obavezama Vašeg djeteta.

Zašto nas odabrati?

– razvijanje svih jezičkih vještina već od početnog stepena

– učenje kroz igru i interakciju s vršnjacima na francuskom jeziku

– savremen nastavni materijal

individualan pristup svakom našem polazniku

-popust za više polaznika iz jedne porodice

Vaše dijete možete prijaviti na besplatan demo čas i uvjeriti se u kvalitet naše ponude.

Prijave u toku!

Cijena i dinamika nastave:

GRUPNA NASTAVA

-A program (uzrast od 1. do 2. razreda osnovne škole) – cijena za jedan nivo je 160,00 KM. Fond časova: 32 časa za jedan nivo.

Nastava se održava 2 puta sedmično po jedan čas od 45 minuta. Kurs traje 4 mjeseca, mogućnost plaćanja u ratama (40,00 KM mjesečno). Fond časova: 32 časa za jedan nivo.

-B program (uzrast od 3. do 5. razreda osnovne škole)

-B1 (2 puta sedmično po 60 minuta), cijena za jedan nivo je 200,00 KM. Fond časova: 32 časa za jedan nivo.

Nastava se održava 2 puta sedmično po jedan čas od 60 minuta. Kurs traje 4 mjeseca, mogućnost plaćanja u ratama (50,00 KM mjesečno). Fond časova: 32 časa za jedan nivo.

-B2 (2 puta sedmično po 90 minuta), cijena za jedan nivo je 240,00 KM. Fond časova: 64 časa za jedan nivo.

Nastava se održava 2 puta sedmično po 90 minuta. Kurs traje 4 mjeseca, mogućnost plaćanja u ratama (60,00 KM mjesečno). Fond časova: 64 časa za jedan nivo.

-C program (uzrast od 6. do 9. razreda osnovne škole) – cijena za jedan nivo je 240,00 KM. Fond časova: 64 časa za jedan nivo.

Nastava se održava 2 puta sedmično po 90 minuta. Kurs traje 4 mjeseca, mogućnost plaćanja u ratama (60,00 KM mjesečno). Fond časova: 64 časa za jedan nivo.

Nastava se održava 2 puta sedmično po 90 minuta. Kurs traje 4 mjeseca, mogućnost plaćanja u ratama (80,00 KM mjesečno). Fond časova: 64 časa za jedan nivo.

INDIVIDUALNA NASTAVA

Cijena nastave 1na1 je 30,00 KM za čas od 60 minuta.

Cijena nastave 1na2 je 30,00 KM za čas od 60 minuta (ukupna cijena za oba kandidata).

Cijena nastave 1na 3 je 40,00 KM za čas od 60 minuta (ukupna cijena za sve kandidate).

Termini i broj časova se prilagođavaju obavezama i potrebama Vašeg djeteta, a sve u skladu s uzrastom i po dogovoru s nastavnikom.

Besplatan čas

Popunite formular i upišite se na prvi besplatni čas